Een betere toekomst voor Ethiopische straatkinderen: jouw gift voor 100% goed besteed!

Embrace is een not-for-profit stichting, opgericht in 2013. Wereldwijd organiseren we activiteiten en zamelen we fondsen in. Dat geld wordt 100% gedeeld met partnerorganisaties zoals Yenege Tesfa in Ethiopië. Zij geven er vervolgens 14 straatkinderen een nieuwe (t)huis mee in Gondar. Zo omarmen we samen hun toekomst.

Wil jij deze kinderen ook ondersteunen? Ga dan onmiddellijk naar de sectie 'Steun ons'

• Op 6 mei wandelen en lopen 12 EmbRACERS voor 14 kinderen in Ethiopië!
    Sponsor jij ons ook? Dan kan rechtstreeks via credit card op deze link
  • Embrace gaat naar Ethiopië van 26 oktober t.e.m. 3 november.
    Interesse om je mee in te leven in de projecten die Embrace ondersteunt in Ethiopië? Contacteer dan lut@stichtingembrace.org
  • Gerenommeerd Iers trio Ven_ture gaf op 24 april een denderend concert in Het Wereldhuis.
    Wil jij met hen ook een benefietconcert organiseren? Contacteer dan jurgen@stichtingembrace.org