Een betere toekomst voor Ethiopische straatkinderen: jouw gift voor 100% goed besteed!

 

Embrace is een not-for-profit stichting, opgericht in 2013. Wereldwijd organiseren we activiteiten en zamelen we fondsen in. Dat geld wordt 100% gedeeld met partnerorganisaties Yenege Tesfa en Let Us Change in Ethiopië. Zij geven er vervolgens 50 straatkinderen een nieuwe thuis mee in Gondar. Zo omarmen we samen hun toekomst.

Wil jij deze kinderen ook ondersteunen? Ga dan onmiddellijk naar de sectie 'Steun ons'

 • Mondiaal Café Poperinge: wat een warme en prachtige avond!
  Hartelijk dank aan #grospoperinge om het mogelijk te maken dat onze super vrouw Nigisti Gebreslassie kon deel zijn van het panel met sterke vrouwen! Dank ook voor alle vrije bijdrages! We zamelden 504,5 EUR in!
 • Zondag 7 okt - Openbedrijvendag bij DRAFAB - wat een succes!
  Meer dan 1.400 bezoekers waren getuige van de toptechnologie en kwaliteit die bij Drafab aan bod komt. Wat een prachtige dag! Velen kwamen ook voorbij de Ethiopië stand met kinderspelletjes en de verkoop van pannenkoeken, wafels, spletters en popcorn was een voltreffer! Meer later over de totale opbrengst!

   

 • Embrace is geselecteerd als goed doel voor de Warmste Week van 18 t.e.m. 24 dec!
  Zet jij ook een warme actie op voor Embrace? Registreer dan op: https://dewarmsteweek.stubru.be/registreer_een_actie en laat iets weten aan jurgen@stichtingembrace.org zodat we je actie kunnen ondersteunen!